gdpuls.no

Velkommen!

GDpuls er lesernes GD hvor du kan dele bilder, meninger, tanker og arrangementer. Tekst og bilder som legges inn i GDpuls kan også bli benyttet i papiravisa GD og i nettavisene gd.no og hyttepuls.no

Fortell og del om deg og ditt

Ved å bli medlem her kan du kommentere på alle nyhetsartiklergd.no, legge inn arrangement i kalenderen, starte egne debatter, opprette blogg, legge inn bilder og møte andre folk med tilknytning til GDs distrikt. Her er noen soner:

GD: Gamle dager i bilder | Skarpens fotball-blogg | Innlandsfiske

Bloggere: Husmor anno 2008 | OJ’sann-bloggen | Mikkel Dobloug-V | Aksel Hagen-SV | Anne T. Wøien-Sp | Simen Bjørgen-Sp | Dølahoppene | Moelvbloggen |

Hvorfor ikke lage en side for ditt nærmiljø eller interesse, slik som Innlandsmusikere har gjort?

GD står bak gdpuls.no og derfor er det slik at alt som publiseres via GDpuls skal være i henhold til pressens Vær Varsom plakat

Når du skal skrive innlegg eller kommentarer her, oppfordres du til å bruke ditt eget navn. Identiteten til bidragsyter kan bli sammenholdt med mobilnummeret som ble oppgitt ved registrering.
Anonyme innlegg og innlegg skrevet under alias, kan bli slettet.

4282 medlemmer

Se alle

gdpuls.no er en sone på Origo.

Annonse

Aktive samtaler i vår region

Et innlegg av Gro K. S.
9
Et innlegg av Per-Vidar J.
38

Nyeste saker fra Origo-soner i vår region

Alle som ønsker det kan opprette en sone på Origo. Her viser vi et utvalg av nye bidrag fra soner i vår region.

Exclamation_desat_24

"Obligatorisk pensjon" gjelder ikke for vikarer.

Kanskje den viktigste grunnen til at Fremskrittspartiet, Høyre og Venstre så kraftig vil ha endret Arbeidsmiljøloven slik at bruk av vikariater blir en fast ordning i norsk arbeidsliv i fremtiden. Dvs vikariater fra 9 til 12 måneder?

Exclamation_desat_24

Hva betyr "offensiv næringspolitikk"?

Siden innføringen av markedsliberalismen i 1981 har vi hørt politikerne uttrykke av Norge må ha «en offensiv næringspolitikk».

Exclamation_desat_24

Ny nelasting av GD leserbilder.

Hei jeg ser at GD har laget en ny nedlastningsside for leserbilder. Spørsmålet er for de som har lastet ned sine bilder direkte fra sin datamaskin til Orgio, vil de være med i julis konkuranse.? Eller om de ønsker å være med, må laste inn alle sine julibilder igjen ? Skal vi nå gå direkte til GD avisen og laste bilder der .Gjennom den nye nedlastingen, selv om vi da også bruker vår orgio konto ? Hadde vert fint å få dette forklart på Orgio også , siden for oss som ikke laster via instragram med # . På forhånd takk for svar.

Exclamation_desat_24

Økonomisk kriminalitet og oppklaring

Økonomisk kriminalitet og oppklaring

Exclamation_desat_24

Arbeidsmiljøkriminalitet lønnsomt?

I Dagsavisen forleden kom det frem at av 141 saker om arbeidsmiljøkriminalitet som var reist av Arbeidstilsynet, så endte ingen av sakene med dom. Disse sakene prioriteres altså ikke av verken påtalemyndighetene eller politikere.

Exclamation_desat_24

Det viktigste skulle jo komme først!

I det Fremskrittspartiet og Høyre inntok regjeringskontorene fikk vi høre til det kjedsommelige “at det viktigste skulle komme først” når de skulle sette sine reformer ut i livet. Prioriteringene er tydelige. Mens de 1000 rikeste i landet i snitt har fått kr 250 000 i skatte- og avgiftslette (så langt) i valgperioden, så har kanskje vi andre fått en 100-lapp i lettelser. Det var jo det viktigste i følge Fremskrittspartiet og Høyre dvs skattelettelse til de rike. Penger til de rike – mens vi andre skal få mer «brød og sirkus».

Exclamation_desat_24

Målet må være helsefremmende arbeidsplasser

Klassekampen den 21.06.2014 omtaler at Agendas leder, Marte Gerhardsen, ønsker en endring i Arbeidsmiljøloven om godkjenning av avvik fra Arbeidsmiljølovens bestemmelser på arbeidstid. Hun mener at slike ordninger ikke lengre skal kunne avtales mellom partene sentralt, men at slike saker skal avgjøres av lokale tillitsvalgte og Arbeidstilsynet.

Exclamation_desat_24

Arbeidsmiljøloven må alltid forbli en vernelov

Arbeidsmiljøloven må alltid forbli en verne lov!

Exclamation_desat_24

Hipp hipp hurra for Kairodronninga! Super-laaaaaaang weekend er rett rundt hjørnet :)

Kjære Sissel

Exclamation_desat_24

Arbeidsmiljøloven - fagbevegelsens grunnlov og arvesølv

Forslag til ny Arbeidsmiljølov hva betyr det i praksis?

Exclamation_desat_24

LFK imopnerer og overrasker

LFK var det ikke mange som hadde spesielt god tro å før seriestart. Blant disse var jeg. LFK er i ferd med å vise skeptikerne ryggen. Syv kamper råd uten tap, og sterke borteseire mot Grue og Rælingen understreker at laget har løftet seg sportslig. Ikke bare overrasker de. De imponerer også.

Exclamation_desat_24

08.06-14 Ørret tatt i lågen

Dette var en etterlenget fisk siden 2013 sesongen var dårlig for meg!

Exclamation_desat_24

12 millioner kroner bevilget til sjakk-VM

Regjeringen har i revidert statsbudsjett fått bevilget 12 millioner kroner til et sjakk-VM i Tromsø. Dermed så er arrangementet sikret liv laga. For de 12 millioner kroner får Norge atter en gang satt seg på kartet og vi får mye goodwill. Denne moderate sum til et flott arrangement står i sterk kontrast til å garantere for milliarder av kroner til et vinter-OL som varer like lenge og som også blir en fest. Hva synes du om regjeringens økonomiske støtte til sjakk-VM i Tromsø? Hyggelig er det også at et VM kan legges til et annet sted enn Oslo. Tromsø har like mye å by på.

Exclamation_desat_24

Hepp Hepp !!!!!!!

Gratulerer verdens snillaste Steinar Berge med dagen fredag den 6.juni.

Exclamation_desat_24

Et klønete jordbruksoppgjør

Innlegg i GD 2.6.14:

GD-puls kalender

Legg ditt arrangmenet inn i kalenderen, og nå nærmere 90.000 lesere hver dag i avis og på nett! For å få det med på gdpuls-sidene i avisa, legg det inn før kl 14 to dager før, og før kl. 12 fredag for mandagsarrangement. Det koster ingenting.

Se hele kalenderen

Mest anbefalt denne uken

i dag, 11. juli kl. 13.00 Sjøsetra Øyerfjellet
Åpent hver onsdag, fredag og lørdag fra kl 13:00 t.o.m 9. august. Velkommen til en tradisjonell seter med melkekyr. Det er også mange andre dyr på setra bl.a geit, hest, kalver, sau, høns, vaktler, kaniner, hund og katt. Fjøsstellet starter ca kl 17:… Les hele

Kampsaker

«Vi ønsker å ta et initiativ for rettferdig handel i fylkeskommunen. Med 500 underskrifter får vi saken opp på fylkestinget. I første omgang vil det være aktuelt med en Fairtrade-sertifisering. Oppland blir da det første fylket med denne sertifiseringen, og vi mener det er på høy tid at norske fylker viser solidaritet og går foran som et godt eksempel for kommuner, bedrifter og innbyggere. Torbjørn Dahl 1. Kandidat Miljøpartiet De Grønne Oppland»

User_128x128
Ta standpunkt!
2 er positive
0 er kritiske

«Ja til bevaring av Kløverhagen»

User_128x128User_128x128
Ta standpunkt!
6 er positive
0 er kritiske

«Opplendinger er tregere enn hedmarkinger.»

Ta standpunkt!
0 er positive
1 er kritisk

Soner i vår region

Alle som ønsker det kan opprette en sone på Origo. Her viser vi et utvalg av soner. Opprett din egen sone

Soner fra gdpuls.no

Soner vi anbefaler